ENKELT – FLEXIBELT – KRAFTFULLT

 

 

 

 

 

Kraftfullt & molnbaserat- för alla dina behov

Enkelt, flexibelt & webbaserat kassasystem

Kassasystemet VendoPOS ger alla möjligheter att jobba snabbt och flexibelt. Oavsett om det handlar om smarta konfigureringar i systemet för att bygga upp egna menyer över vilka varor som ska vara lättillgängliga – eller möjligheten att hantera flera olika betalsätt så som kontanter, kort eller Swish.

Med relevanta rapporter går det dessutom lätt att se statistik över vilka varor som säljs bäst under specifika timmar under dygnet. På så sätt kan utbudet och placering av varorna i butiken anpassas för att öka försäljningen.

Ett modernt och lättanvänt kassasystem med alla funktioner som behövs för att driva och optimera din verksamhet!

Ett modernt och lättanvänt kassasystem med alla funktioner som behövs för att driva och optimera din verksamhet!

  • Använd vilken Windowsdator som helst.
  • Skapa och koppla kund till köp direkt i kassan.
  • Hantera lager i realtid i din butik.
  • Integrationer med Fortnox och Swish.
  • Fri support via telefon och mail

Webbaserat

Alltid senaste versionen. VendoPOS uppdateras i realtid och lagrar all information säkert i molnet

Ingen bindningstid

Slipp långa avtalstider. Med VendoPOS har du ingen bindningstid, istället tre månaders uppsägningstid.

Koppling till Webbshop

Låt dina kunder handla var, när och hur de vill. Med VendoPOS kassasystems integration till e-handel är det inga problem.

Se systemet

Här får du en överblick av hur VendoPOS ser ut och fungerar

VendoPOS vs VendoLIGHT

Marknadsledande bland kommissionsbutiker.

Vi erbjuder ett modernt och lättanvänt kassasystem med alla funktioner du behöver för att driva och optimera din kommissonsbutik.
Vid försäljning förs rätt belopp direkt över till inlämnande kunds konto. Dina kunder kan sedan välja att handla för sitt saldo eller ta ut pengarna.
Med mittsaldo.se kan kunderna följa försäljningen av sina varor hos butikerna och hur mycket pengar de har möjlighet att hämta ut.
VendoPOS hanterar smidigt processen för inlämning av varor kopplat till kund, skriver ut etiketter som kopplar varan till säljaren och hanterar fullständiga underlag för kommission.

Lager

Hantera lager i realtid i din butik, kedja eller centrallager. Ändra artikeluppgifter som pris, namn eller kvantitet i realtid. Spåra inleveranser och få information om lagervärde.

Kund

Använd den integrerade kundklubben för att öka dina kunders lojalitet. Få koll på vem som handlar mest med hjälp av VendoPOS kundtopplistor eller generera bonuspoäng med våra lojalitetsfunktioner.

Ta betalt

VendoPOS har stöd för flera olika betalsätt som kontant, kort, Swish, presentkort & fakturering till privatpersoner såväl som företagskunder.

Inventering

Hantera lager i realtid i din butik, kedja eller centrallager. Ändra artikeluppgifter som pris, namn eller kvantitet i realtid. Spåra inleveranser och få information om lagervärde.

Personal

Kontrollera vilka uppgifter dina anställda har tillgång till och skräddarsy vilka rättigheter som ska gälla för de anställda. Håll koll på vem som sålde och återbetalade vad.

Webbshop

Slipp allt dubbelarbete och förena fysisk butik med webbshop. Boxnet synkar lagersaldon, artiklar, priser och ordrar i realtid oavsett var försäljningen sker mot er webbplattform. Vi rekommenderar Starweb eller välj en webbshop via Fortnox.

Integrationer 

VendoPOS har en mängd integrationer till andra system. Kopplingarna gör att du kan effektivisera och lägga din tid på det som är viktigt för dig istället.

Du kan bland annat synkronisera dina lagersaldon med din e-handel, automatisera bokföring, koppla på bokningssystem till att ha en integrerad betalkortsterminal.

Sömlös koppling mellan butik och e-handel

Låt dina kunder handla var, när och hur de vill. Kunder förväntar sig att handla på sina villkor. Med VendoPOS integration till e-handel är det inga problem.
Hanterar dina artiklar i ett system och lagersaldon synkar löpande när försäljning sker i butik eller i webbshopen. Välj om du vill hantera dina artiklar i VendoPOS, Fortnox eller i ditt e-handelssystem.
Erbjud dina kunder att shoppa online och hämta i butik, s.k. click n collect. Låt kunderna göra enklare kompletterings köp online och samla all kunddata i ett system.

Välj e-handelssystem

VendoPOS är integrerat med vår e-handelspartner Starweb. En dubbelriktad koppling där ni väljer var ni vill hantera era artiklar(styrande system) och som självklart har stöd för click n collect, och mycket mer.
Välj mellan WooCommerce, Shopify, Askås eller någon av Fortnox många integrationspartners. Givetvis synkas lagersaldon vid försäljning mellan systemen och både on- och offlineförsäljning samlas prydligt i Fortnox.

Vendolinks lösningar

Vendolink - en del av din verksamhet
Kom igång snabbt och smidigt med något av Vendolinks betalsystem
Kom igång

VENDOLINKS LÖSNINGAR

Vendolink - en del av din verksamhet