Karriär

Jobba hos Vendolink

Vi på Vendolink söker regelbundet efter spetskompetenser till våra olika avdelningar. Vi välkomnar alla och ser våra olikheter som en styrka i verksamheten, för att tillsammans nå vårt gemensamma mål, att leverera produkter och tjänster i världsklass med kundernas kunder i fokus.
Läs gärna mer om våra lediga positioner eller skicka in en spontantansökan till jobb@vendolink.se

Apputvecklare med fokus på Android till Vendolink

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som utvecklare av appar och mobilitet. Det är en fördel om du har erfarenhet av cross platform utveckling i Flutter, men men tonvikten ligger till en början på androidutveckling. Vi erbjuder dig möjlighet att vara med att utveckla såväl nästa generations produkter som vidareutveckling av nuvarande och du kommer att få betydande möjligheter att påverka lösningsval för framtiden.

läs mer

Backendutvecklare till Vendolink

Vi söker dig som är en guru inom främst backend, men gärna fullstack. Vi erbjuder dig en enastående och ovanlig möjlighet att vara med i ett tidigt stadium och utforma nästa generations produkter.

Du är en person med passion för och erfarenhet av ny teknik, som samtidigt har förmågan att se helheten och kundens perspektiv. Du gör det där lilla extra som är skillnaden mellan en bra produkt och en produkt som sticker ut i mängden. Hos oss kommer du att få du stora möjligheter till såväl självständigt arbete som härligt teamwork i ett företag med trevliga kollegor och bra gemenskap.

läs mer

Vendolinks lösningar

Vendolink - en del av din verksamhet
Kom igång snabbt och smidigt med något av Vendolinks betalsystem
Kom igång