Integrationer

 

 

 

 

 

 

För en enklare vardag

Swishkopplingen säkerställer trygga
och sömlösa transaktioner

Säkert & enkelt

Med kopplingen mellan VendoPRO och Swish slipper du oroa dig för att kunden ska visa upp en bekräftelse som är falsk.

Integrationen är helt automatiserad och enkel för personalen att använda.
Kunden skannar QR-koden på kassans kunddisplay med sin mobil och godkänner beloppet med sitt BankID. VendoPRO verifierar sedan betalningen mot Swish och en bekräftelse visas i kassan. Detta säkerställer att pengarna alltid kommer in som de ska.

 
 

Integration mellan vendoPRO & Swish 

Automatisk

Personalen slår in artiklarna i kassan och väljer sedan Swish som betalmedel. VendoPRO kontrollerar automatiskt köpet mot Swish och godkänner sedan transaktionen. 

Säkert

Kommunikationen mellan VendoPRO och Swish är krypterad enligt TLS och det krävs varken inloggningar till banken eller andra appar för att verifiera betalningarna. 

Enkelt för personalen

När köpet är klart visas en bekräftelse på kassans skärm. Personalen slipper därmed verifiera transaktionen med hjälp av exempelvis kundernas telefon och ni riskerar inte att bli lurade av falska appar. 

Kontakta din återförsäljare för att beställa integrationen

Om Swish

En gång i tiden, fast inte för så länge sedan, fanns det ett land högt upp i norra Europa där människorna turades om att betala för sin del av den gemensamma middagen. Det var omständigt för de stackars medborgarna som egentligen ville leva lite mer spontant och sydländskt – där någon kunde ta hela notan utan att ställa till med en scen. Där och då föddes idén som kom att bli en naturlig del av snart 8 miljoner svenskars vardag; Swish..

Vendolinks lösningar

Vendolink - en del av din verksamhet
Kom igång snabbt och smidigt med något av Vendolinks betalsystem
Kom igång