Integrationer

 

 Webbbaserad bokföring & fakturering

Med Vendolinks integration till Fortnox slipper du dubbelarbete och kan istället fokusera på din verksamhet.

Flödet i bokföringsprocessen automatiseras genom att informationen delas sömnlös mellan kassassytemet och bokföringsprogrammet vilket eliminerar
risken för att något ska bli fel genom den mänskliga faktorn. Du kan vara helt trygg med att dina siffror är korrekta från det att kunden beställer tills att årsredovisningen ligger hos Skatteverket.

VendoPRO är utformat för att förenkla dina dagliga och återkommande moment och samtidigt ge stöd åt allt en verksamhet behöver. Vi på Vendolink är stolta över att ta hand om din betallösning hela vägen så att du kan göra det du är bäst på – och slippa fundera på allt det andra.

Med hjälp av kopplingen till automatiseras redovisningen så att dagsavslut, ordrar, fakturor kunder och artiklar förs över till Fortnox automatiskt.

För att använda kopplingen krävs det att tjänsten “Integration” är aktiverad i ditt Fortnoxkonto. Avgifter för detta kan tillkomma, kontakta Fortnox för mer info.

 

Det här hjälper integrationen dig med:

Dagsavalut

Alla dagsavslut som görs i kassan förs helt automatiskt över till din bokföring i Fortnox. Så fort dagen är avslutad får redovisaren tillgång till de aktuella siffrorna, färdigkonterade och klara.

Ordrar & fakturor

Skapa dina ordrar i kassan och låt sedan Fortnox sköta faktureringen åt dig. Du kan såklart även välja att sköta din fakturering direkt i VendoPRO och välja att föra över den färdigfakturerade bokföringsinformationen.

Artiklar & kunder

De artiklar och kunder som finns med i ordrar eller fakturor förs automatiskt över till Fortnox så att du slipper det manuella arbetet med att uppdatera två register.

Så här kommer du igång

  • Kontakta din återförsäljare och beställ Fortnoxmodulen till VendoPRO.
    (kontaktuppgifterna hittar du här)
  • Med hjälp av länken du får av din återförsäljare autentiserar du kopplingen med Fortnox och bokar samtidigt in en tid som passar dig för installationen (online).
    Där får du också vidare instruktioner om hur du stämmer av dina bokföringskonto mellan kassan & Fortnox.
  • Vi kontaktar dig på överenskommen tidpunkt, utför installationen, går igenom alla inställningar och försäkrar oss att allt fungerar som det ska.
  • All bokföringsinformation som du vill synka mot FortNox förs nu över automatiskt vi varje dagsavslut. Vi hjälper dig även att att föra över historisk data – om du önskar det.
  • Du återgår till det du är bäst på – din verksamhet – och kan vara trygg med att siffrorna hamnar på rätt ställe i Fortnox.

Mer information hittar du på vår helpdesk ->

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan sköta ekonomi och administration på ett effektivt sätt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Den ger också kunderna tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar.
Fortnox grundades 2001 och har huvudkontor i Växjö.

Vendolinks lösningar

Vendolink - en del av din verksamhet
Kom igång snabbt och smidigt med något av Vendolinks betalsystem
Kom igång