E-kvitto – smart för både kunder & miljö

E-kvitto är Vendolinks egen lösning för elektroniska kvitto till VendoPRO. Det är enkelt att komma igång med och det fungerar lika smidigt som att skriva ut ett papperskvitto. Så snart funktionen har aktiverats i kassan kan butiken börja erbjuda e-kvitto till sina kunder.

Under tiden kassören slår in varor i kassan kan kunden scanna en QR-kod i kunddisplayen och när köpet är klart kommer e-kvittot upp direkt i telefonen. Kunden kan såklart även få e-kvitto via SMS eller mail, då anges bara telefonnummer eller e-post och kvittot skickas dit.
Kunderna behöver varken krångla med registreringar eller ladda ner olika appar. Kvittot skickas automatiskt från kassaprogrammet och kan levereras via SMS, mejl eller via en QR-kod på kunddisplayen i kassan.
Tjänsten öppnar även upp för en digital papperskorg, dit man kan skicka kvittot istället för att skriva ut det. Det innebär att man då slipper skriva ut ett papperskvitto som sedan slängs. Man gör valet att slänga kvittot i den digitala papperskorgen på samma sätt som att skicka eller skriva ut det.

Verksamheten behöver inte binda upp dig till externa leverantörer, tvinga kunderna att registrera konton eller ladda ner främmande appar och behöver inte vara orolig för sin integritet.

Det finns otaliga undersökningar som påvisar den positiva miljöpåverkan som digitala kvitton har. Vi har också räknat lite och summerat det i en trädkalkylator som kan användas för se vilka miljövinster du kan göra.
Förutom allt papper slipper du även transporter, sopor, plastförpackningarna och känslan av att ha glömt beställa nya rullar.

 

Säg hej då till överfulla papperskorgar och en massa onödiga utskrifter.

 

Mer info om e-kvitto:

Skaffa E-kvitto

Så här fungerar e-kvitto