Nutid AB är en av Sveriges ledande leverantörer av mjukvara för Point-of-Sales (POS), kassalösningar för butiker, utskänknings- och serviceinrättningar. Bolaget gör nu en storsatsning med rebranding under nytt varumärke Vendolink samt ny produktstrategi.

I samband med rebranding till Vendolink lanserar Nutid AB VendoGO!, en mobil betallösning for restauranger, butiker, serviceinrättningar och andra verksamheter med behov av flexibilitet vid betalning. Med VendoGO! kan betalning ske där kunden är snarare än var kassan står.

VendoGO! kommunicerar via Wifi eller mobilnätet för att möjliggöra betalning med kort, efterlevnad av Skatteverkets regler samt kommunikation med ett inkluderat molnbaserat back-office system. Via molnet tillhandahåller VendoGO! försäljningsstatistik, koppling till redovisningssystem via SIE-filer samt konfiguration av artiklar och användargränssnitt.

“Vi har lyssnat på våra kunder. VendoGO! är en produkt specialanpassad för verksamheter med behov att kunna ta betalt varhelst kunden befinner sig. Det kan vara restaurangen med uteservering eller serviceinrättningar som erbjuder service i hemmet men även verksamheter som behöver den flexibiliteten i den egna lokalen. Vi har sett behovet i nästan alla branscher och har därför med VendoGO! tagit fram en generell lösning.” säger Erik Tärnvik, VD på Nutid.

VendoGO! är vid lansering anpassad för en mobil betalterminal från Westpay, Carbon C100+.

”Westpay har sett samma behov av mobilitet i betallösningar som Vendolink och ser med tillfredställelse att vårt samarbete nu resulterar i en lösning som kommer att ge många verksamheter en flexibilitet som traditionella produkter inte kan matcha.” säger Hans Edin, Chief Commercial Officer på Westpay.

Lösningar från Vendolink erbjuds via ett brett nätverk av återförsäljare runt om i landet.

I samband med lanseringen av det nya varumärket Vendolink erbjuds en ny website där existerande och nya kunder, partners och allmänheten kan lära sig mer om Vendolink och VendoGO!. Se länkar nedan:

https://vendolink.se
https://www.vendolink.se/news-nutid-blir-vendolink
https://vendolink.se/vendogo

För mer information, kontakta gärna:

Marja Bagge, Affärsansvarig, Nutid AB
Växel: 042 311 11 00 (9:00 – 12:00)
Direkt: 042 311 01 59
info@nutid.se

Erik Tärnvik, VD, Nutid AB
et@nutid.se